pvda houdt dorpsgesprek over de welters

De Partij van de Arbeid afdeling Olst-Wijhe houdt op woensdag 2 juli 2014 een dorpsgesprek over de toekomst van het openluchtzwembad de Welters. Aanvang is om 20.30 uur. Het dorpsgesprek wordt gehouden in het clubhuis van de Wijhese zwemclub WZC op het zwembad De Welters aan de Zandhuisweg in Wijhe.

Op het zwembad wordt vanaf 2016 flink bezuinigd. In een open gesprek met direct betrokkenen wil de PvdA Olst-Wijhe het hebben over de mogelijkheden en onmogelijkheden om het openlucht zwembad voor minder geld te exploiteren. Aan het dorpsgesprek wordt deelgenomen door Gerhard Jansen en Wilco Roetert Steenbruggen van WZC en Anton Kleine Schaars van Plaatselijk Belang Wijhe. Namens het college van Burgemeester en Wethouders van Olst-Wijhe is wethouder Anton Bosch aanwezig.

Doel van de PvdA dorpsgesprekken is om actuele kwesties in het vroegst mogelijke stadium direct met belanghebbenden en belangstellenden te bespreken. Dit om de lokale politiek dichter bij de inwoners te brengen.

Iedereen die dat wil kan tijdens het dorpsgesprek meepraten. Het dorpsgesprek staat onder leiding van Toon Schuiling, fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Olst-Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.