polyhymnia sleept drie eerste prijzen binnen

Muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld heeft op het KNMO-SMP-festival in Vroomshoop drie eerste prijzen mee naar huis genomen. Een resultaat waar de vereniging bijzonder trots op is. En dat laat de vereniging dan ook weten.

‘Na weken van oefening en voorbereiding konden de muzikanten en majorettes afgelopen zaterdag de optredens door de jury laten beoordelen. Op een zonovergoten sportpark werd zowel het optreden van de hele vereniging als van de majorettes B-team en de slagwerkgroep met een eerste prijs beoordeeld.

De vele meegereisde supporters zagen dat het gezamenlijke optreden van de vereniging een waardering van 84 punten kreeg, wat overeenkomt met het rapportcijfer 8,4. Een buitengewoon goede prestatie en het muziekkorps heeft daarmee een verdiende beloning ontvangen voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Ook de slagwerkgroep wist met 86 punten een goed resultaat neer te zetten en zal de komende weken hun marsparade verder vorm gaan geven als voorbereiding op het open Europees kampioenschap op 6 juli in Rastede, Duitsland. Het B-team van de majorettes behaalden met hun wervelende show 66 punten, wat goed was voor een eerste prijs. Het A-team en het C-team haalde respectievelijk 71 en 61 punten, een tweede en vijfde prijs.

Al met al mooie prestaties en een gezellige dag, welke in het clubgebouw van Polyhymnia nog even is voortgezet. Muziekvereniging Polyhymnia is trots op haar leden en bedankt de vele meegereisde supporters voor de aanmoedigingen.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.