Home / archiefcentraal / polyhymnia gaat geschiedenis schrijven

polyhymnia gaat geschiedenis schrijven

Zaterdag 14 juni zal in de boeken gaan als een uniek moment in de geschiedenis van muziekvereniging Polyhymnia. De reden hiervoor is de gezamenlijke deelname aan het KNMO-SMP festival in Vroomshoop. De majorettes, fanfare en de slagwerkgroep zullen hier een gezamenlijk optreden verzorgen en hierop beoordeeld worden door een vakkundige jury. Dit is in de rijke geschiedenis van Polyhymnia nog nooit voorgekomen.

De afdelingen doen wel vaker afzonderlijk mee aan wedstrijdvormen, maar hebben nog nooit hun krachten hiervoor gebundeld. Spannend dus en een mooi eikmoment voor de vereniging, waar bovenal een gezellige dag van gemaakt gaat worden. De majorettes doen, zoals ieder jaar, ook met hun eigen discipline mee aan het festival. Daarnaast zal de slagwerkgroep het festival gebruiken om hun marsparade te testen. Hiermee gaan ze op 5 en 6 juli deelnemen aan het open Europees kampioenschap in Rastede, Duitsland.

In totaliteit zal de vereniging zich drie keer presenteren in Vroomshoop. De laatste weken zijn op de extra repetities de muzikale en looptechnische onderdelen verfijnd voor het gezamenlijke optreden en zal de vereniging op 14 juni in Vroomshoop haar optredens verzorgen.

Ben je geïnteresseerd, dan ben je van harte welkom om de vereniging aan te moedigen. Het festival wordt gehouden op Sportpark De Bosran aan de Flierdijk 7 in Vroomshoop. De tijdsindeling is als volgt:

12.45 uur majorettes

13.15 uur gezamenlijke optreden

14.00 uur slagwerkgroep

17.15 uur finale en prijsuitreiking

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.