pieterse kiekt honderdvijftig koffiedrinkers

In het Dorpshuus in Heino wordt zaterdagmorgen een collage onthuld met foto’s van 150 koffiedrinkers. Het is einde van een groot project van fotograaf Joost Pieterse uit Heino. Pieterse was er de afgelopen maanden regelmatig te vinden met zijn camera. Elke maandag, woensdag en vrijdag ging hij naar het Dorpshuus om nieuwe foto’s te maken.

“Ik heb er erg van genoten om deze fotoserie te mogen maken, jammer dat het klaar is,” stelt Pieterse. “Zo leuk al die verhalen die je zo af en toe hoort van de mensen die ik dan aan het fotograferen ben. Echt top.”

Er staan geen groepen koffiedrinkers op de foto, maar alleen een-, twee- of drietallen. Zaterdag wordt het collage om 10.30 uur onthuld. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.