Home / archiefcentraal / peter reumer oranje gaat niet ver komen

peter reumer oranje gaat niet ver komen

Elke dag in de aanloop naar het WK voetbal in Brazilië spreken wij iemand over zijn visie op het WK. Dit keer: Peter Reumer, aanstaand hoofdtrainer van SV Dalfsen.

Het vertrouwen in het Nederlands elftal is onder de gemiddelde Nederlander niet super hoog. Zo ook niet bij Peter. “Ik denk dat Nederland niet ver gaat komen”, stelt hij duidelijk. Maar helemaal kansloos zijn we niet volgens Reumer. “Als ze switchen naar een 5-3-2 systeem en meer vanuit de controle van achteruit spelen, hebben ze nog een kans. We hebben voorin namelijk spelers die vanuit niets iets kunnen maken. Maar dan moet Robin van Persie of Arjen Robben het wel op de heupen krijgen.”

Wie het WK gaat winnen? Daar is Peter nog niet helemaal uit. “Ik geef natuurlijk het gastland grote kans maar je moet de Spanjaarden en de Duitsers ook niet onderschatten. Spanje heeft het EK en WK gewonnen en heeft nog steeds een erg sterke ploeg. Ook heeft voor mij Argentinië zeker kans. Zij hebben natuurlijk Messi, dat is een speler met exceptionele klassen. Het kan maar zo zijn dat hij dit WK ‘de man’ wordt.”

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://www.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.