pedro pico pop maakt blokkenschema bekend

Pedro Pico Pop heeft haar tijdschema bekend gemaakt. Op zaterdag 28 juni vindt het Pedro Pico Pop festival plaats in Raalte. In deze tiende editie pakt het jubilerende festival uit met headliners als Moss, Fresku, Joost van Bellen, Fakkelbrigade, Raketkanon en Afterpartees op vier verschillende podia. Daarnaast zorgt een uitgebreid kunstprogramma, variërend van grote installaties tot straattheater, voor de aankleding van het vervallen fabrieksterrein waar Pedro Pico Pop wordt georganiseerd.

Inmiddels is de exacte timetable bekend. Meer dan 35 acts maken hun opwachting op de vier verschillende podia. Het complete blokkenschema is te vinden op http://staging2.pedropicopop.nl/timetable/.

Opwarmertje? Check dan ook de promovideo bij dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.