pec zwolle opent competitie tegen fc utrecht

Het nieuwe seizoen begint in het weekend van 8, 9 en 10 augustus. PEC en Utrecht zijn de eerste clubs die aan de bak mogen het nieuwe competitieseizoen. De wedstrijd staat gepland op vrijdag 8 augustus. PEC Zwolle neemt het op 3 augustus eerst nog op tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. In het conceptprogramma zit één doordeweekse speelronde, namelijk op 3, 4 en 5 februari.

De tweede wedstrijd, op zaterdag 16 augustus, nemen de Zwollenaren het in Dordrecht op tegen promovendus FC Dordrecht. Op 19, 20 of 21 augustus speelt PEC Zwolle Europees. Het aansluitende weekend speelt PEC Zwolle thuis tegen Vitesse. Die wedstrijd wordt op zondag 24 augustus gespeeld.

De altijd beladen streekderby’s tegen Go Ahead Eagles vinden plaats op zondag 19 oktober (Deventer) en zondag 15 februari (Zwolle). Het volledige conceptprogramma vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.