optocht wk en borrel op kermis heeten

Tijdens de vrijdagmiddagborroel worden vier ondernemers in het zonnetjes gezet: De meest innovatieve ondernemer, een vrouwelijke ondernemer, een politieke persoonlijkheid en iemand wegens grote maatschappelijke betrokkenheid. De borrel begint om 16.30 uur.

Vrijdagavond om 21.00 uur staat ook Heeten in het teken van het WK voetbal. Spanje-Nederland is te volgen op een groot scherm in de tent. Aansluitend is er weer een Tentdanceparty waarbij DJ Robert weer uit zijn dak kan gaan. Entree voor deze avond is gratis.

Zaterdag is er van 09.00 tot 10.30 uur een viswedstrijd voor de jeugd. De oldtimerrit voor motoren en solexen start om 11.00 uur. Inschrijven kan tussen 10.00 uur en 10.45 uur in de feesttent. Inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon. De solexen rijden een afstand van ongeveer 40 km en de brommers grofweg 60 km.

Om 14.30 uur is er een optreden van kindercircus Caroly met een optreden voor en door kinderen. Elk jaar maken zij een show rond een thema. Dit jaar is dat: Tien! Een spetterende show vol verrassende acts met flitsende pakken en gewaagde kunststukjes. Iedereen heeft een rol in de show. De entree is gratis.

Ook is er weer een kerkdienst (in de kerk). De kerkdienst is om 17.30 uur.

‘s Avonds treedt de band Reflex op; de entree voor 22.00 uur is gratis. Pop, rock, top-40, top 100, dance-classics, Nederlandstalig, dansmuziek, dance, trance, 80′s, 90′s teveel om te noemen dus.

Zondagmorgen staat de ATB-tocht weer op het programma. Vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur kun je je inschrijven in de tent, kosten zijn vier euro per persoon. Basisschoolkinderen mogen gratis meedoen, maar wel onder begeleiding. Voor nadere info, kijk op atbheeten.nl

’s Middags is er een fietstocht: tussen 13.00 uur en 14.00 uur kun je je inschrijven in de tent. De kosten zijn vier euro per volwassene (kinderen gratis), inclusief één drankmunt. In de middag is er een optreden van The Happy Piano’s.

Om ook dit jaar kans te maken om fantastische prijzen te winnen moet je rond 17.00 uur bij de tent zijn.

Evenals voorgaande jaren hoef u geen loten te kopen. Die krijg je gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.