openlucht spektakel in wesepe

Na het succes van 2012 hebben Revuegezelschap Tempo en Jong Wesepe deze zomer opnieuw hun krachten gebundeld om een evenement neer te zetten voor en door jong en oud. Toneel, zang, dans en als afsluiting een tentfeest.

Het stuk heet: ‘De Langste dag… de heetste nacht…’ speelt zich af op een boerderij die wordt bewoond en bestierd door 3 generaties. De beoogde opvolger is echter overal druk mee, behalve met de boerderij en met vrouwen. Iets dat in de ogen van de Baron van Boxbergen (eigenaar van de boerderij) de doodsteek is voor de ontwikkeling van het bedrijf. Ze besluiten Yvon Jaspers te bellen en de zoon op te geven voor ‘Boer zoekt vrouw’.

Dit levert 4 vrouwelijke logees op, met allerlei ontwikkelingen en gebeurtenissen. De veehandelaar, de buren en uiteraard de baron komen regelmatig polshoogte nemen. Uiteindelijk zal 1 van de dames ook de nacht doorbrengen samen met de zoon … in een tent… op de langste dag. Oftewel: de heetste nacht! Een titel die geheel aansluit bij het bijzondere weekend waarin het spektakel plaatsvindt, namelijk ‘Midzomernacht’:

Het stuk is te zien op zaterdagavond 21 juni om 20.00 uur en op zondagmiddag 22 juni om 14.00 uur. Locatie: erve de Meijer, Boxbergerweg 34 te Wesepe De zaterdagavond wordt afgesloten met een tentfeest, inclusief live muziek van de band Averell D. Uiteraard is de catering bij beide voorstellingen goed verzorgd.

De entree bedraagt 8 euro per persoon, donateurs betalen op vertoon van hun donateurskaart 3 euro. Een kinderkaartje kost 2,50 euro. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij bakkerij Van Rijssen, Jolanda Nieuwenhuis (Brouwerskamp 19 te Wesepe) en Tom Jalink (Sichemstraat 1 te Wesepe) Resterende kaarten worden voor aanvang van de voorstellingen verkocht aan de kassa. In verband met beperkt aantal zitplaatsen geldt voor de kaarten op=op.

Kijk voor meer informatie en actuele ontwikkelingen op staging2.tempowesepe.nl, staging2.jongwesepe.nl en op Twitter:tempowesepe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.