op weg naar renb the bluesbones

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag The Bluesbones.

The Bluesbones is een nieuwe Belgische bluesband met passie, gevoel, en een enorme ‘liefde’ voor The Blues. De band bestaat uit de charismatische zanger Nico De Cock, gitarist Andy Aerts, Bassist Ronald Burssens, drumer Dominique Cristens en de achttienjarige buitengewoon talentvolle gitarist Stef Paglia. Hij heeft al samengespeeld met de in blueskringen bekende namen als Eric Steckel, Roberto Morbioli en Danny Bryant.

De BluesBones zijn in razend tempo de Belgische en Nederlandse bluesscene aan het veroveren. In september 2012 kwam hun debuuralbum ‘Voodoo Guitar’ en ze zijn in het najaar op de Belgische Blues Challenge verkozen tot Publics Favourite. Het doel van de band is ‘to play the blues that gets to your bones’.

Zondag 8 juni Mainstage 13:15 tot 14:15

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.