op weg naar renb sugar boy en the sinners

In deze rubriek presenteren we de bands die op R&B staan. Vandaag Suger Boy & The Sinners.

Sugar Boy and the Sinners brengt de blues weer naar de massa toe. De energieke live shows maken de band geliefd onder zowel ervaren bluesfans als het jonge festivalpubliek. De stijl is een moderne mix van old school Blues met Soul, Funk en Rock ’n Roll. Deze diverse sound heeft de band al festivalspots opgeleverd naast acts als Robert Cray, The Fabulous Thunderbirds, Gov’t Mule, Status Quo en Walter Trout.

Ook heeft de band Sugar meegedaan aan de Dutch Blues Challenge 2012. Zij zijn door de jury geselecteerd om mee te doen aan de International Blues Challenge in Memphis en de European Blues Challenge in Toulouse. Ook gaan zij, in het eerste weekend van mei, optreden op het bluesfestival Moulin Blues te Ospel.

Met een flinke dosis attitude en energie maakt Sugar Boy and the Sinners duidelijk dat er zeker toekomst is voor de Blues.

Zondag 8 juni Open Air 14:00 tot 15:00

Meer concertfoto’s zijn te zien op http://staging2.fotosbluesrock.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.