nooit te oud voor roalter wind

‘De eerste lading Roalter Wind is al op’, vertelt Eelkje Mol van Zorggroep Raalte. De locatie Swaenewoerd is samen met de locaties Brugstede in Lemelerveld en Stevenskamp in Heeten een van de nieuwe afhaalpunten.

‘Het liep direct al storm en we hebben dan ook snel gebeld voor een nieuwe lading.’

Zorggroep Raalte is enthousiast over Roalter Wind. Afgesproken is dat het populaire magazine telkens op originele wijze aandacht gaat besteden aan de steeds groter wordende groep actieve senioren die onze gemeente rijk is.

‘Voor deze eerste keer hebben we gesproken met de koersballers die twee keer per week sporten in de recreatiezaal van Swaenewoerd.’ Maarten Metz heeft de sporters geïnterviewd en was onder de indruk. ‘We hebben een schitterend portret gemaakt van René Geurts, met 91 jaar de meest ervaren koersballer van het stel. Het viel me op dat hij, net als zijn medespelers, nog heel kwiek is!’ Inspiratie voor de volgende Roalter Wind heeft hij ook al opgedaan. ‘Tijdens de pauze sprak ik met mensen van de biljartclub en ook de kegelclub is zeer actief.’

Wanneer lezers van Roalter Wind zelf een suggestie hebben, horen we dat overigens graag. Dat mag gaan over sportieve senioren maar ook wanner er tips zijn voor andere rubrieken. Een mailtje naar info@roalterwind.nl is in dat geval het handigst.

Afhalen

Roalter Wind is vanaf deze week af te halen bij de erkende Afhaalpunten. Een overzicht van deze adressen is te vinden op staging2.roalterwind.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.