nieuwe site stoppelhaene online

Stöppelhaene heeft haar website vernieuwd. De site van het Sallands Oogstfeest heeft een compleet nieuwe smoel gekregen. Op de site vind je alles over het feest dat van 27 augustus tot en met 31 augustus gehouden wordt.

Ook kun je je eigen Stöppelhaene-programma samenstellen en delen met je Facebook-vrienden.

Op de website vind je het programma, festivalnieuws, informatie over de artiest, activiteiten voor de jeugd, het familieprogramma, maar ook leuke weetjes voor de zakelijke wereld. Natuurlijk vind je ook veel over de historie van het oogstfeest.

Zie staging2.stoppelhaene.nl voor de nieuwe site.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.