nieuwe familieberichten geplaatst

In ons katern ‘Familieberichten’ zijn twee nieuwe berichten geplaatst. Via deze link kom je in het katern. Je kunt ook op ‘Familieberichten’ klikken, in de balk boven dit bericht. De berichten gaan over het overlijden van twee inwoners van Raalte. Het bericht over Jaap Evers vind je hier, het bericht over Frans Albers vind je hier.

Salland Centraal plaatst familieberichten als geboortes, huwelijken, overlijdens, bijzondere verjaardagen, of andere redenen om iemand onder de aandacht te brengen, in het katern ‘Familieberichten’. Deze berichten komen niet op de voorpagina van onze site.

Wil je na het eerste bericht, later een tweede (en eventueel derde) bericht plaatsen, met bijvoorbeeld een bedankje of extra foto’s? Dat kan! We bundelen dan jouw berichten, zodat de bezoeker ze in een oogopslag ziet.

Voor overlijdensberichten werken we samen met de uitvaartverzorgers uit de regio. Wie een overlijdensbericht wil plaatsen kan dat via hen doen. Uiteraard plaatsen we ook zelf overlijdensberichten van bekende mensen uit de regio.

Andere familieberichten kun je gratis opsturen (met foto en al) naar familieberichten@sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.