neem een kijkje op de rosahoeve

Op tweede pinksterdag kun je komen kijken bij melkveehouderij Klerverkamp. Ook dit jaar doet de familie Kleverkamp, van ijsboerderij Rosahoeve, mee aan de landelijke Campina Open Boerderijdagen. Jong en oud krijgen zo de kans om te ‘proeven’ van het echte boerenleven en om met eigen ogen te zien waar melk vandaan komt. Om 11.00 uur gaan de koeien voor het eerst dit jaar naar buiten. De eerste weidegang is elk jaar een leuke belevenis.

Leuk en leerzaam familie-uitje

Tijdens de boerderijdag biedt de familie Kleverkamp je een kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op hun boerderij en laten ze zien waar melk vandaan komt. Op de boerderij worden veel activiteiten georganiseerd. Zoals een boerenstormbaan, vla-voetbal, graspoppetjes maken of met een speurtocht ontdekken waar melk vandaan komt voor stoere jongens en meiden. De kleinere kinderen kunnen zich uitleven in een reuze zandbak, op het springkussen, maar zich ook laten schminken als een koe. Natuurlijk mag iedereen een kijkje nemen in de stallen en vragen stellen aan de boer. Op het terras staat de koffie klaar en zijn Campina producten te proeven.

Informatie

Op 9 juni ben je van 10.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen op de boerderij van de familie Kleverkamp aan de Waalweg 2 in Raalte. Voor meer informatie kijk je op staging2.rosahoeve.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.