Home / archiefcentraal / n store maakt zich klaar voor opening

n store maakt zich klaar voor opening

Ook altijd aan het zoeken naar mooie sneakers? Dit is straks niet meer nodig! Nog een paar weken en dan opent de N-Store echt de deuren. De afgelopen weken en tot midden juli is er in het pand aan de Herenstraat 30 nog een outlet gevestigd.

De nieuwe collecties druppelen langzaam binnen en de nieuwe sneakerwand, het oogappeltje van de zaak, is inmiddels geplaatst. De zaak is van alle markten thuis. Je kunt er je moderne paar sneakers scoren maar ook sport en casual kleding van Nike, Adidas,Asics en Bjorn Borg. Ook de voetbalschoenen zijn prominent aanwezig.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.