met vlag en wimpel geslaagd bij amicitia

Afgelopen zaterdag 14 juni heeft een leerlinge van Showkorps Amicitia Boerhaar deelgenomen aan het muziekexamen, zij is geslaagd voor het A-examen met een uitstekend resultaat.

Milou Strijdveen heeft op alt-saxofoon deelgenomen aan het muziekexamen in Ommen. Zij heeft, na 2½ jaar les bij Alain Pondman, het A-examen afgelegd met als gemiddeld eindcijfer een 8-. Op de foto wordt Milou (knielend op de voorgrond) omringd door de leden van het Jeugdensemble.

Vrijdag 27 juni treedt Amicitia ook op tijdens de nacht van Wijhe, bij dit optreden speelt Milou ook mee. Zij zal deel uit maken van het jeugdensemble en ook voor het eerst meespelen met het orkest. Tijdens dit optreden zal het orkest voor het eerst onder leiding staan van de nieuwe dirigent Uilke de Vries.

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe opleidingen bij Amicitia. Er is nog lesruimte bij slagwerk, koperblazers (trompet, bugel, hoorn, trombone) en houtblazers (saxofoon en dwarsfluit). Bij aanmelding zijn de lessen in de eerste maand gratis.

Een ieder, jong of oud, met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend te komen kijken of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl, u mag ook bellen met het secretariaat 0570-521671

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.