met de trekker naar afrika voor het goede doel

Boeren die graag iets voor het goede doel willen doen: regel een trekker en rij 5.500 km naar Afrika. Over pakweg één jaar vertrekt er een boerenkaravaan uit Nederland en jij kunt erbij zijn. Twintig stevige boeren (m/v) zullen op de trekker naar Afrika rijden, om deze na de finish in Gambia over te dragen aan een boerengemeenschap die de tractor gaat gebruiken.

De start is op dinsdag 26 mei 2015. Zes weken later worden de trekkers overgedragen aan Afrikaanse boeren. De route van Boer helpt Boer loopt vanuit Amsterdam naar Frankrijk. Vervolgens gaan de tractors en de boeren per boot naar Marokko. Daarvandaan rijden ze verder naar Mauritanië, Senegal en tot slot Gambia.

Na afloop van deze charity trip vormt Boer helpt Boer een platform, waar boeren elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe initiatieven kunnen opstarten om boeren in de hele wereld, inclusief boeren in Nederland, vooruit te helpen.

De inschrijving op staging2.boerhelptboer.org is nu geopend. Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Kun je op een trekker rijden en ben je minstens 18 jaar? Meld je dan snel en geheel vrijblijvend aan. Zij vertellen je dan alles over hoe je mee kunt doen aan dit niet te missen initiatief. Ook zijn ze op zoek naar agrarische bedrijven die Boer helpt Boer willen helpen dit project uit de grond te stampen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.