meiden de rietkraag halen derde plaats

De meiden van groep 8 van KBS De Rietkraag hebben de derde plaats behaald bij districtsfinale schoolvoetbal bij Avanti Wilskracht in Enschede. De Raalter meiden moesten het in de halve finale opnemen tegen Pieter de Jongschool uit Arnhem. Het team uit Arnhem won deze wedstrijd ook verdiend en werd uiteindelijk ook de winnaar van deze districtsfinale.

In de strijd om de 3e en 4e plaats gingen de meiden vol voor de winst tegen Christelijke Daltonschool uit Zwolle. Alle speelster waren enorm gemotiveerd om de beker voor de 3e plaats mee naar Raalte te nemen. Mede ook door de aanmoedigingen van de mee gereisde supporters werd de wedstrijd met 4-2 gewonnen.

Een prachtig resultaat en de beker werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen. De beker zal dan ook een mooie plaats krijgen in de prijzenkast van De Rietkraag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.