master party lekker feestje aan bathemerweg

Zin in een lekker feestje zondag? Dan moet je absoluut even aan de Bathemerweg in Haarle gaan kijken. Daar vindt namelijk de eerste editie van de Master Party plaats. DJ’s, barbecue en natuurlijk een lekker pilsje. Met het voorspelde weer kan het natuurlijk niet misgaan.

De Master Party wordt georganiseerd door een groep kameraden uit Nieuw Heeten. Voor de muziek wordt gezorgd door de Rick & Tijn-show en DJ Pietertje. Laatstgenoemde DJ kun je nog kennen van Orangepop en Bills Bar.

De Masterparty wordt gehouden aan de Bathemerweg 26 in Haarle. Het feest begint om 17.00 uur. Toegang is gratis. Zie ook staging2.facebook.com/masterparty.nieuwheeten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.