line up experience outdoor niks te wensen

De derde editie van Experience Outdoor wordt vrijdag 27 juni gehouden. De avond voorafgaand aan Pedro Pico Pop trekt elk jaar meer liefhebbers van elektronische dancemuziek naar het MBI terrein in Raalte. Om aan de verwachtingen te voldoen is er dit jaar flink uitgepakt met de headliners. De line-up is sterk te noemen en gaat zorgen voor een avond die je niet wilt missen.

Zo staan op de Oxygen stage onder andere The Flexican & MC Sef garant voor een lekkere mix van house, hip-hop en electro. Op hetzelfde podium zal Yade haar kunsten vertonen in haar eindeloze energieke techhouse set. Radical Redemption en Chain Reaction knallen back 2 back in de Hazhard area. Vervolgens doet Miss Jay er nog een schepje bovenop met haar early hardcore set. Ook is er dit jaar weer een techno area, die deze editie wordt gehost door de heren van ‘Lekker!’ uit Deventer. Met vijf DJ’s, een MC en een VJ-team zullen zij je verassen en doen verlangen naar meer. Dit is slechts een greep uit de acts, voor de volledige line-up zie staging2.experienceoutdoor.nl

Dit jaar krijgt het festival extra allure, omdat de tent is vervangen door een imposant buitenpodium. In de open lucht komt de Oxygen stage goed tot zijn recht. Met je drankje in de zon, dansend onder de blauwe lucht ervaar je het ultieme festivalgevoel.

De ‘early-bird’ kaarten zijn al weken uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor 10 euro verkrijgbaar via de website en de facebook pagina van het festival. Tevens kan je bij Café de Gouverneur en Primera Raalte, Café de Schoenmaker in Luttenberg en Walk-In Deventer tickets bemachtigen. Meer informatie over het festival is te vinden op de website en de facebook pagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.