Home / archiefcentraal / lhh brengt ladies in hemelse sferen

lhh brengt ladies in hemelse sferen

Voor Lierderholthuis stond zondag een file van wel ruim een kilometer. De dames die meededen aan de Leontien Ladies Ride moetsen dus even geduld hebben. Maar dan werden ze dan ook door de dorpsgenoten in hemelse sferen gebracht.

Met massage voor mogelijk pijnlijke billen, dansen op live muziek, een fotomoment met George Clooney, koffie met appeltaart bij cafe d’Olde Wettering, een appeltje of banaantje van Wolky, de klanken van Muziekvereniging Salland en hoogstaand plassen in de nieuwe MFA. Het was nog lang gezellig in Lierder-wolk-huis.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.