lemelerveld klaar om te spetteren

De Stichting Olé houdt op zaterdag 28 en 29 zondag juni het zomerevenement Lemelerveld SpetterT bij Natuurzwembad Heidepark. Het wordt wederom een weekend vol vermaak met muziek, sport en spel voor alle leeftijden.

Zaterdagmiddag 13:30 uur Sterkste Man van Lemelerveld / Blobjumpen en Watersjeesen

Op zaterdagmiddag wordt uitgemaakt wie zich een jaar lang de Sterkste Man van Lemelerveld mag noemen, hierbij zorgen De Paria’s voor de spelonderdelen. Blobjumpen: Vriendengroep Goed te Passe heeft een toren gebouwd waar je vanaf kunt springen op het spectaculaire Blobjumpkussen. Watersjeesen: Kansloos FM start de lier van de trekker waarna je op een banaan snel over het water wordt getrokken.

Zaterdagavond 21:00 uur Holland Heidepark House / Full Moon Beachparty

Zaterdagavond is het Zwembad Heidepark het toneel voor het Holland Heidepark House. Hierbij wordt een Lemelervelds sportteam in het zonnetje gezet. U kunt uw stem uitbrengen op uw favoriete genomineerde via een poll op de website staging2.lemelerveldspettert.nl DJ Hitch neemt na de uitreiking het stokje over voor de Full Moon BeachParty.

Zondagmiddag 13:30 uur Familiemiddag

Start met het Holland Heidepark House: Huldiging sportieve Lemelerveldse Jeugdkampioenen.

Kinderspeelparadijs: Diverse spelonderdelen op en rondom het water en Kinderprogramma met clown Knapie. Een echte familiemiddag voor het hele gezin!

Voor alle activiteiten geldt: Vrij Entree. De stichting Olé hoopt u te mogen verwelkomen op een zonovergoten Zwembad Heidepark. Zie ook de website staging2.lemelerveldspettert.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.