lekkere koffie stimuleert het bouwen van relaties

Koffie is nog steeds de meest favoriete warme drank op de werkplek. Tijdens de pauze, een vergadering of een afspraak met leveranciers of klanten mag koffie niet ontbreken. Koffie draagt bij aan een gemoedelijke sfeer; een basis voor het bouwen van goede relaties. In een tijd waarin steeds meer online gecommuniceerd en besteld wordt, is het belangrijk om het persoonlijke contact niet te verliezen.

Fortune hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. “Wij bezoeken onze klanten periodiek voor het bezorgen van bestellingen en preventief onderhoud van de koffieautomaat. Veel klanten vinden het fijn als we zelf de voorraad inventariseren en deze bijvullen. Ze hebben er geen omkijken naar en kunnen erop vertrouwen dat er altijd voldoende voorraad is”, vertelt Sander Schiphorst, eigenaar van Fortune regio Salland. Net als zijn collega Alex Bijker van Fortune regio Zwolle bezoekt hij al jaren bedrijven en organisaties voor de koffievoorziening op het werk.

Service

Bij Fortune hebben klanten een vaste contactpersoon voor verkoop, advies, bestellingen en service. Het is een echte allrounder. “Als we langskomen om de voorraad aan te vullen en je hebt een vraag over de afstelling van de koffieautomaat, dan kunnen we daar direct even naar kijken. Het is wel zo prettig voor de klant om alles te regelen met dezelfde persoon”, aldus Alex Bijker. Binnen één werkdag wordt er service verleend en als een storing niet meteen opgelost kan worden, dan wordt tijdelijk een alternatieve oplossing

geboden.

Persoonlijk

Bij veel bedrijven is de koffieautomaat de centrale ontmoetingsplek binnen het bedrijf. Bij de inrichting van de koffiecorner spelen gebruiksgemak, smaakbeleving en uitstraling een belangrijke rol. Door deze elementen op een slimme manier te combineren, ontstaat een centraal ontmoetingspunt in een organisatie met ruimte voor bijvoorbeeld een informeel gesprek met klanten en/of medewerkers in een ontspannen omgeving.

De nieuwste automaat van Fortune sluit naadloos aan op deze behoefte tot het creëren van een beleving. De zijpanelen van de nieuwe Passio kunnen volledig naar eigen ontwerp worden vormgegeven. Daarmee is het geen koffieautomaat meer, maar een designobject. De afgelopen tijd ontving Fortune diverse enthousiaste reacties van interieurarchitecten: “Het is een hele interessante optie dat de zijpanelen afgestemd kunnen worden op het volledige interieurontwerp. Een praktisch apparaat transformeert zo tot een stijlvolle toevoeging aan het interieur, dat is een leuke extra touch”.

Over Fortune Fortune is de snelstgroeiende organisatie in de drankensector. Meer dan 50 Fortune koffiespecialisten zijn dagelijks onderweg om klanten door heel Nederland te voorzien van topkwaliteit koffie. Fortune verrast gebruikers met maar liefst 18 bijzondere koffiemelanges die met de grootste zorgvuldigheid zijn geselecteerd. Duurzaam en milieubewust ondernemen is een belangrijk speerpunt bij Fortune. Daarom bestaat het assortiment van de organisatie zoveel mogelijk uit producten die duurzaam zijn verpakt en beschikken over de keurmerken Fairtrade, Rainforest Alliance en UTZ Certified.

Meer weten over onze producten en service? Kijk op staging2.fortune.nl of bel ons voor een afspraak of gratis vrijblijvende proefplaatsing op 0800 – 235 56 33.

Fortune regio Salland: Sander Schiphorst Fortune regio Zwolle, Alex Bijker

T: 06 – 232 12 385 T: 06 – 129 41 598

E: salland@fortune.nl E: zwolle@fortune.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.