leerlingen openen kermis heeten met optocht

Ook dit jaar was er voorafgaand aan de opening van de kermis een optocht door Heeten. De optocht bestond uit leerlingen van de basisschool. Voordat de optocht van start ging, werd er ranja en chocomelk uitgedeeld door leden van de Oranjevereniging en wethouder Wout Wagemans.

Dit jaar was het thema: ‘Spreekwoorden en Gezegden’. Diverse groepen beelden hun spreekwoorden en gezegden uit. Tevens werd er een liedje gezongen en gedanst voor de bewoners van de Stevenskamp. Alle circa 350 kinderen werden via de koffiekamer door de hal naar buiten geloosd, wat een hoop leven in de brouwerij bracht.

Daarna werd de optocht vervolgd achter het draaiorgel en via een verkorte route kwamen ze bij het dorpsplein aan. Hier werd de opening verricht door de nieuwe voorzitter Willem Koers. De vlag werd gehesen door wethouder Wout Wagemans, die onlangs werd benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.