leerlingen elshof bewegen voor goede doel

Alle kinderen van de openbare basisschool Elshof hebben meegedaan aan een sponsorloop voor het goede doel Right To Play. Dit is een organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Voor een heleboel kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Sport en spel is onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen. De kinderen van groep 8 hebben daarnaast ook de Nacht van Acht gedaan. Samen met hun juf zijn ze de hele nacht op school gebleven. Ze hebben in tweetallen om de beurt op 2 hometrainers gefietst. Alles bij elkaar hebben ze 963,30 euro opgebracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.