kunstkindje viert feest

5 jaar geleden heb ik de switch gemaakt van onderwijs naar het runnen van een webwinkel met mijn eigen labelmerk Kunstkindje. Sinds eind vorig jaar zit Kunstkindje in het pand Werf.io met allerlei gezamenlijke ondernemers in Ommen.

Shoppen via internet is makkelijk en praktisch, maar het is ook fijn om de klant de mogelijkheid te geven om de producten te voelen en in het echt te zien. Daarom zijn we 1x in de maand open voor ‘live’ publiek.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de nieuwe website en deze is vorige week de lucht in gegaan!

Om dit samen te vieren houden wij aankomende zaterdag 28 juni een ‘Live’ ochtend.

Je bent van harte welkom om onze nieuwe producten te bekijken met leuke tips en aanbiedingen. Naast onze eigen collectie voor baby en kind geven wij jou ook advies in de te stylen baby- en kinderkamer. Kom gezellig langs!

Kunstkindje is al een aantal jaren inzamelpunt voor Stichting Baby Hope waarbij je de overgebleven kraamproducten kunt doneren. Neem je overgebleven kraamproducten mee deze ochtend, dan krijg je van ons een presentje!

Zaterdag 28 juni van 10.30-12.30 Werf.io (Haven West 9 Ommen), achter molie de Lelie

staging2.kunstkindje.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.