klink nijland beste leerbedrijf infra

Klink Nijland GWW uit Raalte is donderdag uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Infra door Fundeon. Presentator Harm Edens verzorgde een ware surprise act door het bedrijf ter plekke te verrassen met camera, toeters en bellen.

“De jury was erg onder de indruk van de begeleiding van leerlingen. Mensen die extra aandacht nodig hebben krijgen die extra aandacht bij Klink Nijland. Denk daarbij aan jongeren uit de Wajong of die te maken hebben met Jeugdzorg. Klink Nijland kijkt breder en biedt mensen een kans”, aldus de jury, bestaande uit Bert van der Spek namens CNV Vakmensen, Sandra ter Maat namens FNV Bouw, Jan Willen Aardema namens Bouwend Nederland en Wim Nijenhuis namens de MBO Raad.

De medewerkers van Klink Nijland waren blij verrast met de eervolle prijs. Zij gaven aan dat ze proberen ieders capaciteiten en talenten naar voren te laten komen en dat het leuk is dat dat met deze prijs wordt gewaardeerd.

De Fundeon Onderwijsprijzen worden jaarlijks uitgereikt door Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw- en infrasector. Ook in de categorieën gespecialiseerde aannemerij, middenkader en bouw zijn prijzen uitgereikt. Op dinsdag 11 november wordt tijdens de Relatiedag van Fundeon de overall winnaar Beste Leerbedrijf Bouw & Infra 2014 bekendgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.