kieskunstgrasnl voor tuinen en openbaar groen

Nico Wagenmans heeft onlangs het bedrijf Kieskunstgras.nl gestart. Hij richt zich volledig op het leveren en leggen van kunstgras, speciaal voor tuinen en openbaar groen. Met de showtuin heeft Wagenmans het extra aantrekkelijk gemaakt voor aanstaande kunstgraseigenaren, hier zijn 12 soorten kunstgras te voelen, beleven en te bekijken.

Alle verschillende ondergronden kun je hier zelf bekijken en overheen lopen. Want uiteindelijk wil je weten hoe het in je eigen tuin gaat voelen en eruit zien, toch? Omdat kieskunstgras.nl een gespecialiseerde leverancier is ben je verzekerd van deskundigheid en focus op het eindresultaat: een altijd prachtige onderhoudsarme grasmat in uw tuin. Kieskunstgras.nl is een regionale leverancier, gericht op Deventer en regio Salland.

Als je eens wil kijken hoe de verschillende soorten kunstgras eruit zien, kun je een kijkje nemen in de showroom aan de Koedijk 2 in Wesepe. Maak voor de zekerheid wel even een afspraak. Dan weet je namelijk zeker dat er iemand is die je uitleg en toelichting kan geven. Een afspraak maken? Dat kan via info@kieskunstgras.nl en 06-53496749.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.