Home / archiefcentraal / kids van de lijster genieten van knutselmiddag

kids van de lijster genieten van knutselmiddag

Het was genieten geblazen voor de kinderen van de Lijster vrijdagmiddag. Bewoners Yvonne en Wendy hadden namelijk een knutselmiddag georganiseerd voor de kinderen van de straat in Raalte-Noord. En een feest werd het.

De middag stond helemaal in het teken van het WK Voetbal. Alles mocht versierd worden. De kinderen konden tekenen, plakken verven. Alles was mogelijk. De kinderen genoten dan ook zichtbaar. Nu maar hopen dat Oranje Wereldkampioen word. Het zal in ieder geval niet aan de kinderen van de Lijster liggen.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.