Home / archiefcentraal / kids van de lijster genieten van knutselmiddag

kids van de lijster genieten van knutselmiddag

Het was genieten geblazen voor de kinderen van de Lijster vrijdagmiddag. Bewoners Yvonne en Wendy hadden namelijk een knutselmiddag georganiseerd voor de kinderen van de straat in Raalte-Noord. En een feest werd het.

De middag stond helemaal in het teken van het WK Voetbal. Alles mocht versierd worden. De kinderen konden tekenen, plakken verven. Alles was mogelijk. De kinderen genoten dan ook zichtbaar. Nu maar hopen dat Oranje Wereldkampioen word. Het zal in ieder geval niet aan de kinderen van de Lijster liggen.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.