Home / archiefcentraal / kemper kiekt markante ribs gangers

kemper kiekt markante ribs gangers

Speciaal voor de bijzondere portrettenserie wordt er achter het podium van Ribs& Blues een studio ingericht. Kemper heeft twee mensen die voor hem op het festivalterrein zoeken naar markante personen.

“Het idee is op zeer korte termijn ontstaan,” licht Kemper toe. “Ik wilde al langer een expositie houden met foto’s van markante mensen. Bij Ribs & Blues lopen genoeg van dat soort mensen rond. We willen er echt een mooi project van maken.”

Kemper trekt in zijn project op met William Benitez. Benitez was al langer bezig met het inzamelen van geld voor de AVL Foundation. Om zijn actie kracht bij te zetten, laat hij vrijdagavond zijn forse bos dreadlocks van zijn hoofd scheren. Dat gebeurt om 19.00 uur in de kantine van SV Raalte.

Het boek wordt naar verwachting over 3 tot 6 maanden uitgebracht.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.