kampioen der kampioenen in roalter wind

Op Olympisch niveau beschikken we over maar liefst drie winnaars van een zilveren medaille waarvan we in de volgende Roalter Wind Jan Smeekens vragen of hij al een beetje is bekomen van zijn zilveren medaille.

Voor de nieuwe Roalter Wind zijn we op zoek gegaan naar de ‘Kampioen der Kampioenen’. Een man, dat kunnen we wel verklappen, waarvan de concurrentie ieder jaar weer hoopt dat-ie met pensioen gaat. Een krachtpatser die zijn medestrijders de nacht voor het kampioenschap rustig wakker belt. Een stilist die zijn materiaal zorgvuldig prepareert én vlak voor het grote moment een kruisje slaat bij het graf van zijn ouders.

Om deze gladiator te spreken voor een diepte-interview moest de redacteur van Roalter Wind naar het hoogste punt van de gemeente Raalte. Het is binnenkort allemaal te lezen in het extra dikke zomer-nummer Roalter Wind dat vanaf 24 juni is af te halen bij onze erkende Afhaalpunten.

Toyota Morrenhof

Ernst Ebbinge van Toyota Morrenhof steekt zijn duim op voor Roalter Wind. ‘Ik moest van Roy Morrenhof een auto uitlenen aan een of andere kunst-criticus van Roalter Wind. Ze gaan kunstwerken in Nieuw Heeten en Mariënheem beoordelen, maar ik vond het allemaal maar een beetje vaag.’

Toch is Roalter Wind maar wat blij met Toyota Morrenhof. Vanaf het volgende nummer ook erkend als Afhaalpunt. ‘Ik vind het gewoon een origineel blad en wil dat graag ondersteunen’, aldus Roy Morrenhof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.