Home / archiefcentraal / joran pot duitsland wint ronaldo topscorer

joran pot duitsland wint ronaldo topscorer

Joran is niet heel positief gestemd over de kansen van het Nederlands Elftal. “We hebben nog wel kans om de poulefase door te komen, maar als we in de achtste finale tegen een land als Brazilië komen dan is het denk ik afgelopen. Wij hebben een te zwakke verdediging. Brazilië en Spanje hebben voorin te veel kwaliteit, die kunnen wij nooit met zo’n matige verdediging kloppen”. Toch denkt Pot dat er één man in de defensie van Oranje is die gaat schitteren in Brazilië. “Daryl Janmaat is voor mij een verdediger die wel eens kan verassen dit WK.”

Over het antwoord op de vraag wie er met de titel vandoor gaat, is Joran redelijk zeker. “Natuurlijk heeft gastland Brazilië een heel goede kans om te winnen, maar ik denk dat de Duitsers het dit jaar gaan doen. Sommigen zien Duitsland als een outsider, maar ik denk dat het echt een goede kanshebber is.”

De topscorer komt alleen niet van het Duitse team af, denkt Pot. “Voor mij gaat dit de grootste speler van de wereld worden: Christiano Ronaldo. Die heeft dit seizoen een van zijn beste seizoenen gedraaid en ik denk dat hij deze lijn zal doorzetten.”

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://www.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.