infocentrum zoekt handige icter

Zo is de expositie uitgerust met een touchtable. Via dit scherm kunnen bezoekers informatie vinden over diverse onderwerpen. In de filmzaal is via een touchscreen een keuze te maken uit een groot aantal films. Via het CMS worden teksten en films toegevoegd door een paar vrijwilligers. Van de ICT-vrijwilliger verwachten we dat die ondersteuning kan bieden wanneer er problemen zijn met de computers, internet en Wifi. Kan helpen met het converteren van films en het updaten van computers. Geschatte tijd per week: ongeveer 2 uur.

Heeft u ICT inzicht? Bent u op zoek naar leuk uitdagend vrijwilligerswerk in een prachtig centrum? Wilt u de koning zijn in het land der digibeten? Dan is dit leuke vrijwilligerswerk misschien iets voor u.

Voor informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Christa Blankespoor: christa.blankespoor@online.nl of telefonisch via nummer: 06-33759965.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.