idplus maakt van uw bedrijf een visitekaartje

Projecten

De door Idplus ontworpen bedrijfspanden zijn zonder uitzondering blikvangers door het creatief toepassen van kleuren en materiaal. Op deze pagina’s ziet u een selectie van bedrijfspanden waar Boksebeld zijn creatieve kwaliteiten op heeft mogen toepassen: Brandweerkazerne Heeten, autobedrijf Voskes, Buwie Glas & Schilderwerken, Kroes Autoschade, 1&al reclame, bedrijfsverzamelgebouw Klink Nijland en bedrijfsverzamelgebouw Ad Koelen.

Of het nu om een nieuw pand of een verbouwing gaat, Idplus heeft er een andere en vaak originele kijk op. Anders omdat het anders kan, origineel omdat het onderscheidend is. “Kroes Autoschade bijvoorbeeld, het pand is compleet opgewaardeerd qua uitstraling en energiezuinigheid. Bovendien is het zo ontworpen en gepland dat het bedrijf er tijdens de bouw bijna geen last van heeft ondervonden. Het pand hoefde niet gesloten te worden tijdens de verbouwing. Ideaal voor de klant”, aldus een enthousiaste Peter Boksebeld. Ook ziet Boksebeld toekomst in het hergebruik van bestaande gebouwen: “Neem nou de nieuwe brandweerkazerne in Heeten. Nu nog een brandweerkazerne, maar in de toekomst volgens mij uitstekend geschikt als autobedrijf ”.

Boksebeld vindt dat een bedrijfspand een visitekaartje moet zijn. “Het is daarbij mooi als het product van het bedrijf aan het pand zichtbaar is. Daarom heb ik bij Buwie Glas & Schilderwerken bij de entree oranje glazen schijven toegepast. Daarmee laat je meteen zien waar je als bedrijf voor staat”, vertelt hij.

Werkwijze

De werkwijze van Idplus is het vertalen van de wensen van de klant in een flexibel, praktisch en ook nog eens een mooi pand waar de klant trots op is. Bij voorkeur is Boksebeld al vanaf het begin bij een project betrokken. “Er zijn dan vaak nog geen concrete ideeën en vroeg in het proces kun je nog wezenlijk iets bijdragen. De wensen van de opdrachtgever zijn uiteraard de basis, maar daar voeg ik mijn eigen creativiteit aan toe. Daarvoor leef ik mij goed in in een bedrijf en alle bijbehorende processen. De chemie die dan tussen de opdrachtgever en mij ontstaat, resulteert altijd in iets waar beide partijen enthousiast over zijn”, vertelt Boksebeld.

Boksebeld noemt het ook wel ‘de van binnen naar buiten werkwijze’. Eerst moet het logistiek kloppen en dan kijkt hij pas naar de uitstraling. “Ik werk alleen, dus ik sta dicht bij de klant en de lijnen zijn kort. Perfect voor de communicatie tussen mij en de opdrachtgever en tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Miscommunicatie komt bijna niet voor.”

Peter vindt wel dat iets haalbaar moet zijn en in dat opzicht is hij lekker eigenwijs. “Ik ontwerp met de hamer, dat wil zeggen dat het wel uitvoerbaar moet zijn. Ik maak geen tekeningen van prachtige objecten die met geen mogelijkheid te bouwen of absoluut onpraktisch zijn.”

Wilt u ook kennis maken met de creatieve bouwontwerpen van Peter Boksebeld?

Neem dan contact op met:

Idplus Bouwdesign

Lemelerweg 4

8105 AD Luttenberg

M: 06 – 10 94 26 44

I: staging2.idplus-bouwadvies.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.