huiskamerconcert van port of call

Port of Call staat op 29 juni op het podium bij Culture Club de Haere. Pieter van Vliet, zoals de zanger heet, heeft in een houten hut, net genoeg voor een bed en een tafel zijn eerste teksten. Midden tussen de bomen, mieren en herten werden de nummers goedgekeurd door moeder natuur zelf.

In 2009 waren deze nummers voor het eerst live te horen toen Pieter onder de naam Port of Call, voor het eerst het podium op klom. Zijn eerste album ‘Ten Feet of Wind’ kwam in 2012 uit. Van Vliet bespeelt veel instrumenten zoals trombone, tenortuba, trompet, gitaar, mandoline, banjo en klokkenspel. Misschien gaat hij al deze instrumenten ten gehore brengen zondag 29 juni bij Culture Club de Haere.

Het optreden van Port of Call is op zondag 29 juni om 19:30 uur. Kaarten kosten €7,50 en zijn te reserveren via de mail info@cultureclubdehaere.nl of aan de kassa verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op de website staging2.cultureclubdehaere.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.