hevo verzorgt rolstoelwandeltocht

Volleybalvereniging HEVO verzorgde een avond van de rolstoel wandeltweedaagse. Op 4 juni duwden leden van de A-, B- en C-jeugd namens de vereniging de rolstoelen van de bewoners van het Wooldhuis. Er was erg veel animo voor de rolstoel wandeltocht, eigenlijk van beide kanten: de bewoners was het vorig jaar erg goed bevallen dus die wilden dit jaar graag weer zo’n gezellig uitje, maar de jeugdleden van HEVO wilden ook dit jaar graag weer hun steentje bijdragen.

Voor de Heinose volleybalvereniging is het belangrijk haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen, wat ook is afgesproken in de sponsorovereenkomst tussen HEVO en de bedrijven HeatPlus en HRpm. Zo verzorgden ouders van jeugdleden en seniorenleden eerder al een autoritje van het Wooldhuis: op zondag 25 mei vertrok een hele stoet auto’s vanaf het Wooldhuis richting Vilsteren, om bij speeltuin Madrid een pauze te houden voor een lekkere kop koffie met gebak.

Woensdag 4 juni was het nu de beurt aan de jeugdleden om namens de vereniging hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. 18.30 uur vertrokken alle bewoners samen de jeugdleden en vele andere vrijwilligers vanaf het Wooldhuis. Het weer was toen nog goed maar eenmaal in Heino begon het helaas te regenen. Na overleg is besloten toch door te gaan met de tocht want de bewoners hoefden niet in nat te worden: voor hen waren namelijk poncho’s geregeld.

De tocht ging richting het zwembad, waar even pauze werd gehouden. Onder het genot van koffie, thee en koek konden de bewoners op het overdekte terras genieten van al het spektakel bij de Tippe, waar het Digiworks-Hevo-Toernooi in volle gang was. De wandelaars hebben na een halfuur hun tocht weer vervolgd richting het Wooldhuis om daar als afsluiter nog een ijsje te eten.

De bewoners genoten ondanks het mindere weer van de avond, waardoor ook alle jeugdleden van HEVO het een geslaagde avond vonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.