het programma voor lilhill is rond

De organisatie van Lil’Hill Festival Luttenberg heeft het programma voor het feest op 12 juli rond. Naar het festival komen onder meer Afterpartees, Twin Shades, Onderkoffer, The Flying Trashcans en The Black Marble Selection.

Flying Trashcans komt uit Leeuwarden. Verwachtig psychedelische rock in de weilanden van Salland. Een stuk intiemer en heter wordt het in een nader te noemen hokje op het festivalterrein. Daar gaat de Raaltese Nanne van der Linden, beter bekend als The Galileo Argument, de meest ranzige, r&b-nummers transformeren tot zoete popliedjes. Dit alles doet ze onder de noemer ‘Vunzige Hitjes’.

In de dancetent staan DJ Draft, Locklead, Lyniv Komrads en Tjallink voegen zich bij Onderkoffer en Bremer. De nieuwe toevoegingen scharen zich graag onder de genres techno en house.

Uit Utrecht komt het Vinyl Collectief. Ze brengen weer een koffer met alleen het allerfijnste zwarte goud mee naar The Garden of Love van het fesitval. Zeg je nou The Garden of Love? The Volcano Boys en Dolle Mina’s komen ook.

Binnenkort wordt de timetable van het festival bekend gemaakt. Meer info? Zie staging2.lilhill.nl . Het festival begint 12 juli om 15.00. Kaarten kosten een tientje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.