het elshoffeest is er klaar voor

Op vrijdag starten ze om 13.00 uur met het houtdorp voor de kinderen. Vanaf 19.00 uur is de kermis geopend en is er in de tent kooivoetbal voor de kinderen. In de tent zal clown Knapie zijn kunsten vertonen en kun je genieten van de band Bas en Klavier. Buiten wordt er vanaf 19.30 uur gestart met de jaarlijkse competitie touwtrekken. Om 20.30 uur is er de verloting van prachtige prijzen.

Omdat ons Oranje moet voetballen ben je van harte welkom om gezellig samen in de tent voetbal te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Na de wedstrijd zal de band Bad Shoes, die in de finale van de Wraak van Salland stond, het dak van de tent spelen.

Zaterdag start om 10.00 uur weer met het houtdorp en om 10.30 uur met volleybal. Vanaf 13.00 uur is er koppeldarten in de tent met muzikale ondersteuning van een DJ en ook de kermis is vanaf 13.00 uur geopend. Om 14.30 beginnen de volksspelen. Om 21.30 uur komen Plork en de aannemers een groot feest bouwen in de tent.

Naar het geweldige succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer het crossmotor spektakel en Elspop gehouden. Natuurlijk op zondag. Dit jaar nog groter en spectaculairder dan vorig jaar. Om 11.00 uur starten de mannen met het opwarmen van hun motoren en om 13.00 uur gaat het crossmotorspektakel van start. Om 11.00 uur is er de jaarlijkse brunch in de tent en de kermis is vanaf 12.00 uur geopend.

Na de cross kun je naar Elspop, een poppodium met verschillende soorten bands die afwisselend hun muzikale kunsten aan je zullen vertonen. Verschillende muziekstijlen en bands zorgen voor een gezellige dag.

Voor meer informatie en opgave voor de verschillende activiteiten kun je terecht op staging2.elshoffeest.nl . Zie ook staging2.facebook.com/Elshoffeest

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.