help pb olst om het dorp mooier te maken

Recreatieve voorzieningen aan de IJssel, een veilige oversteek over de Rijksstraatweg, betere verbinding met het centrum en wandelrondjes: het zit allemaal in de plannen van Plaatselijk Belang Olst om Olst mooier aan de IJssel te maken. Op welke manier dit kan, dat kunnen de inwoners van Olst op dinsdag 24 juni tijdens een creatieve sessie vertellen.

Olst kan op veel manieren mooier gemaakt worden en Plaatselijk Belang is ervan overtuigd dat de inwoners van Olst nog vol goede ideeën zitten om hier invulling aan te geven. Tijdens deze creatieve avond in het Holstohus is iedereen welkom vanaf 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.