Home / archiefcentraal / help pb olst om het dorp mooier te maken

help pb olst om het dorp mooier te maken

Recreatieve voorzieningen aan de IJssel, een veilige oversteek over de Rijksstraatweg, betere verbinding met het centrum en wandelrondjes: het zit allemaal in de plannen van Plaatselijk Belang Olst om Olst mooier aan de IJssel te maken. Op welke manier dit kan, dat kunnen de inwoners van Olst op dinsdag 24 juni tijdens een creatieve sessie vertellen.

Olst kan op veel manieren mooier gemaakt worden en Plaatselijk Belang is ervan overtuigd dat de inwoners van Olst nog vol goede ideeën zitten om hier invulling aan te geven. Tijdens deze creatieve avond in het Holstohus is iedereen welkom vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.