heinose golfers strijden in ommen

Voor het derde opeenvolgende jaar strijden Heinose Golfers om de titel de beste golfer van Heino. Op zaterdag 28 juni wordt de derde editie van de Heino Masters gespeeld gaan op de baan van Golf & Country Club Hooge Graven in Ommen.

De Heino Masters (afgeleid van het grootste Golftoernooi ter wereld: The Masters) is een golftoernooi voor alle inwoners en oud-inwoners van de voormalige gemeente Heino, die het golfspelletje spelen. Uiteraard wordt er gespeeld om de eervolle titel ‘Heino Master 2014’.

Eerdere winnaars waren Paul Vermeulen (2012 cat 2), Jelle Paauw (2012 cat 1), Ronald Jan Koning (2013, cat 2) en Tonny Nijboer (2013 cat 1). De sportieve strijd blijft echter ondergeschikt aan het sociale aspect van deze dag.

Binnen het toernooi zal er gespeeld worden in twee handicap categorieën. Om het een écht Heino’s toernooi te laten zijn wordt de dag begonnen en afgesloten in Heino. Dankzij de steun van een aantal ondernemers uit Heino, kan dit toernooi voor het derde jaar achtereen doorgang hebben en wordt het een verzorgde maar vooral leuke golfdag.

De organisatie denkt een groot aantal Heinose Golfers reeds in hun bestand te hebben. Er zullen echter ook een aantal Heinose golfers zijn die de organisatie (nog) niet kent, uiteraard zijn ook deze golfers van harte welkom deel te nemen. Belangstellenden kunnen meer informatie over dit toernooi vinden op de website staging2.heinomasters.nl. Tevens kunnen golfers die willen deelnemen zich inschrijven op deze website (inschrijving sluit op 22 juni).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.