heikera houdt kermistoer lhh

Tijdens het feestweekend Lierderholthuis houdt fietstoerclub Heikera de traditionele Kermistoer. Op zondag 6 juli is de start en finish van deze N.T.F.U-fietstocht bij café d’Olde Wettering, Kerkslagen 2 te Lierderholthuis. Er is keuze uit afstanden van 40, 60 en 100 kilometer. Alle drie routes zijn voorzien van pijlen, bovendien krijgen deelnemers een routebeschrijving mee.

Inschrijven voor de 100-kilometer is mogelijk tussen 8.00 en 12.00 uur, de deelnemers van 40- en de 60 kilometer kunnen tussen 9.00 en 12.00 uur van start. Vanaf 8.00 uur kunnen de liefhebbers van de 100-km op pad voor een mooie rit via Schalkhaar naar Markelo en Holten, terug naar Lierderholthuis.

Het 40-km peloton fietst richting Wezepe, de rust is bij Bosgoed in Heeten. Deelnemers aan de 60-km fietsen in zuidelijke richting en hebben hun pauze in Lettele. Via Heeten en Raalte wordt teruggefietst naar het feestterrein in Lierderholthuis. De eindcontrole is tot 16.30 uur.

De deelnamekosten bedragen 3.50 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. De deelname voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Tegen een geringe meerprijs is een herinnering verkrijgbaar.

Voor informatie kun je terecht bij toerleider Piet Simons, Krusebrink 96 Heino Tel. 0572-392720.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.