Home / archiefcentraal / harrie heuven vijftig jaar

harrie heuven vijftig jaar

Buren, vrienden, familie, ze hadden al vroeg zien aankomen dat er een heel regiment Abrahams geplaatst zou gaan worden, er werden zelfs plaatsen gereserveerd om zeker te zijn van ruimte. Gevarenlint rondom piketpaaltjes bepaalden de plek.

49 Kousen aan de waslijn gehangen door vrienden, oldtimers van de Salland Ploffers, een loonwerker op een Ford-trekker (nog meer dan bij auto’s blijken merken van tractoren nogal belangrijk op het platteland) van de buren, de carnavalsclub van de Dolfijn, eigen kinderen, iedereen die kans zag een Abraham of aanverwante lol in de tuin van Harrie te plaatsen, sloeg dinsdagavond zijn slag.

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.