harrie heuven vijftig jaar

Buren, vrienden, familie, ze hadden al vroeg zien aankomen dat er een heel regiment Abrahams geplaatst zou gaan worden, er werden zelfs plaatsen gereserveerd om zeker te zijn van ruimte. Gevarenlint rondom piketpaaltjes bepaalden de plek.

49 Kousen aan de waslijn gehangen door vrienden, oldtimers van de Salland Ploffers, een loonwerker op een Ford-trekker (nog meer dan bij auto’s blijken merken van tractoren nogal belangrijk op het platteland) van de buren, de carnavalsclub van de Dolfijn, eigen kinderen, iedereen die kans zag een Abraham of aanverwante lol in de tuin van Harrie te plaatsen, sloeg dinsdagavond zijn slag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.