Home / archiefcentraal / harleman sixday op sportpark overwetering

harleman sixday op sportpark overwetering

Op Sportpark Overwetering is de 9e Schildersbedrijf Harleman Sixday gehouden. Op eerste Pinksterdag werd op een sportieve manier gestreden om de Schildersbedrijf Harleman Wisselbokalen. In de damespoule werd de wisselbokaal gewonnen door “Noppen en naaldhakken”. Bij de heren werd de finale gespeeld tussen “Supermen” en “The Black Stars”. Hier werd “The Black Stars” de winnaar door een 2-1 overwinning.

Tot speler van het toernooi is uitgeroepen de heer R. Elderink, alias Ronnie de 12e man.

Na afloop van de sixday konden de deelnemers gebruik maken van een barbecue en de muziek werd verzorgd door DJ Daalmeijer. De organisatie van de sixday bedankt met name Schildersbedrijf Harleman, de scheidsrechters en het barpersoneel.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.