hairfashion marion bestaat 25 jaar

Hairfashion Marion uit Raalte bestaat op 10 juni 25 jaar. Om dat te vieren krijg je tot 18 juli 50 procent korting op elk tweede product dat je er koopt. Claudy en Marion werken al sinds de oprichting van het bedrijf samen.

“Ons werk is onze passie, alles draait bij ons om een goed gevoel en ontspanning,” stelt het tweetal dat de laatste trends en technieken continu scherp in de gaten houdt. “Jaarlijks volgen wij cursussen om op de hoogte blijven van de nieuwste kleuren en kniptechnieken. Tevens gaan wij twee keer per jaar naar de presentatie van de nieuwe haarlijn najaar/winter en voorjaar/zomer. Op deze wijze proberen wij de klant optimaal van dienst te blijven, want er zit veel beweging in ons vakgebied.”

Bij Hairfashion Marion kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht. Voor een afspraak of meer informatie kun je bellen of even bij ze binnenlopen.

Hairfashion Marion

Rietzanger 16

8103 EN Raalte

0572-357048

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.