grote brand in bijgebouw dalfsen

De brandweer van Dalfsen kreeg vanmorgen een melding van een schuurbrand in de Geerdinkserf in Dalfsen. Al bij aankomst van de brandweer was het vuur al overgeslagen naar de naastgelegen woning.

De bewoners wisten vroegtijdig de woning te verlaten en hebben samen met de buren nog een poging gedaan om het brandje te blussen in het schuurtje maar als werd voor hun duidelijk dat het onbegonnen werk was en het vuur sloeg snel over naar de woning.

De brandweer kon niet voorkomen dat een slaapkamer en een keuken uitbrande maar kon de rest van de woning behouden wel heeft het behouden gedeelte veel water en rook schade opgelopen. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen en het TBO (team brand onderzoek) gaat de oorzaak van de brand proberen te achterhalen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.