gratis naar de tippe tijdens ballonfestijn

Zwembad de Tippe is vrijdag vanaf 19.00 uur gratis te bezoeken. Naast het zwembad is op dan moment het ballonfestijn aan de gang en daar maken de Vrienden van de Tippe en het Sportbedrijf een feest van, ook in het zwembad. Zo ligt de hindernisbaan klaar op de ligweide en er vinden spelletjes plaats in en om het bad. Van 19.00 tot 21.00 uur gaat bovendien de muziek aan voor het discozwemmen.

Ondertusssn gaan naast het zwembad de ballonnen de lucht in. Na het voorprogramma met modelvliegtuigjes om 19.00 uur worden vanaf 20.00 uur de ballonnen uitgerold en klaargemaakt voor de vlucht. De Averboys verloten weer een ballonvlucht onder de aanwezigen, en stichting Vrienden van de Tippe verloot vooraf een ballonvlucht onder de Vrienden van de Tippe. Ook nadat de ballonnen zijn opgelaten, hoeven de toeschouwers zich niet te vervelen. Met livemuziek, een hapje en een drankje belooft het een gezellige avond te worden.

Wil je meer weten over de activiteiten in het zwembad, neem dan contact op met Vrienden van de Tippe, info@vriendenvandetippe.nl. Wil je meer informatie of aanmelden voor een ballonvlucht, neem dan contact op met G.B. Groot Beumer, gb.grootbeumer@kpnmail.nl, 0572-391603 of 06-20590124.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.