gratis kennismaken met rhonradturnen

Gratis kennismaken met rhonradturnen? Dat kan. Zaterdag is er een gratis les in de sportzaal van De Berkte in Raalte. Tussen 11.30 uur en 12.15 kun je onder begeleiding van toptrainster Therese Verdoorn proeven van de sport. Ook zal een aantal rhonradturnsters die normaal op hoog niveau aan wedstrijden meedoen, je helpen.

Afgelopen dinsdag heeft een groepje van vijf kinderen enthousiast de eerste gratis rhonradles gevolgd in sportzaal de Berkte.De kinderen hebben over de kop gerold, met zijn tweeën in het rad gerold en over het rad gesprongen.

Aanstaande zaterdag 21 juni is er weer een gratis les van 11.30 uur tot 12.15 uur in Sportzaal de Berkte. Ook woensdag 25 juni kun je gratis kennismaken van 17.30 uur tot 18.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.