Home / archiefcentraal / genieten tijdens open dag overesch

genieten tijdens open dag overesch

Biologisch bedrijf Overesch was gister voor iedereen te bezoeken tijdens de open dag. Het bedrijf kijkt tevreden terug op de dag. Meer dan 1200 bezoekers zijn de teller gepasseerd. De bezoekers hadden veel belangstelling voor de biologische productie methode. Maar het was ook genieten van het ritje met de huifkar, schooltuin en natuurlijk het terras met live muziek.

Tijdens de open dag konden volwassenen en kinderen alle facetten van de boerderij zien, proeven en beleven. De Biobakker was aanwezig om al zijn lekkernijen te laten proeven. Ook kon je een kijkje nemen bij het schooltuinen project van De Gouden Emmer uit Heino.

Verder waren er aanwezig: de Bijenhouders Vereniging met honing, Ad Tromp met vaste planten, proeverij Bio+ vleeswaren en Marcel Koldewijn met Spaanse wijnen. De kinderen konden broodjes bakken, een ijsje eten, waterdiertjes bekijken bij de wetering en er is een springkussen aanwezig. Er was gelegenheid om langs de akkers te wandelen en te genieten van natuur en landschap.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.