gemeentehuis heino wordt woongebouw

Het oude gemeentehuis in Heino wordt een woongebouw. Op 25 juni worden de plannen gepresenteerd. Initiatiefgroep Hart voor Heino, SallandWonen en gemeente Raalte hebben gezamenlijk een plan ontwikkeld voor de locatie van het voormalig gemeentehuis in Heino.

De projectgroep presenteert dit plan op 25 juni om 20.00 uur in zaal Oortwijn in Heino. De projectgroep is eind 2013 samengesteld naar aanleiding van het burgerinitiatief Hart voor Heino. De projectgroep bestaat uit leden van de initiatiefgroep Hart voor Heino, medewerkers van SallandWonen en de gemeente Raalte.

De partijen kregen de opdracht om samen ideeën voor de locatie van het voormalig gemeentehuis uit te werken. De initiatiefgroep wil dat er een einde komt aan de leegstand en verpaupering in en rond het voormalige gemeentehuis en wil een toename van de parkeerdruk in het centrum van Heino voorkomen. De gemeente ziet de ontwikkeling rondom het voormalige gemeentehuis als kans om meer ruimtelijke kwaliteit toe te voegen aan het centrumgebied. SallandWonen wil het gebouw transformeren tot een toekomstbestendig woongebouw.

De presentatie in Oortwijn is voor iedereen toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.